Bedrijfssegmenten van OSRAM


Innovatieve verlichtingsoplossingen voor alle toepassingsgebieden

Uw partner in de verlichting van voertuigen

Lampen en systemen voor voertuigen

OSRAM is de grootste verlichtingsleverancier voor de voertuigindustrie. Met laserlicht koplampen, OLED-paneelverlichting en diverse lamptypes leveren we meer prestaties, veiligheid en innovatief design aan OEM's en op de snel groeiende markt voor vervangingslampen.

Lampen en systemen voor voertuigen

Wij leveren totaaloplossingen

Verlichtingsoplossingen

Met onze drie toonaangevende merken OSRAM, Siteco en Traxon Technologies, bieden we intelligente, flexibele en toekomstbestendige verlichtingsoplossingen voor de kantoor-, industrie-, sport- en retailsector en effenen we de weg voor slimme steden. Als aanbieder van volledige oplossingen ondersteunen wij u ook vanaf het begin door de hele plannings- en bouwfase.

Verlichtingsoplossingen
Gezichtsherkenning - irisscan

Wij geven vorm aan de toekomst van licht

Opto Semiconductors

OSRAM Opto Semiconductors is een pionier op het gebied van verlichtingstechnologieën. Wij staan voor innovatieve, trendsettende technologieën. In onze bedrijfscultuur is innovatie het belangrijkste kenmerk. Daarom hebben we een breed netwerk van partners in de wetenschappelijke wereld.

OSRAM Opto Semiconductors
Marienplatz, Munich

Uniek ontwerp mogelijk maken door innovatie en uitmuntendheid

Digitale verlichtingssystemen

Lichtmanagement van OSRAM biedt stimulerende verlichtingen die niet alleen energie besparen, maar die vooral een nieuwe ervaring maken van licht. OSRAM maakt op maat gemaakte, energiezuinige en innovatieve verlichtingsconcepten mogelijk, van een oplossing voor een enkele kamer tot geïntegreerde gebouwoplossingen.

Digitale verlichtingssystemen

Licht doet emoties opborrelen

Verlichtingsoplossingen voor entertainment

Waar het gaat om entertainment, levert OSRAM precisieverlichting en verbluffende effecten, en vult het evenementen met energie en opwinding. Voor om het even welk toepassingsveld in de ontspanning, biedt OSRAM via zijn onderscheidende merken CLAY-PAKY en ADB de perfecte oplossing. (c) Ralph Larmann

Verlichtingsoplossingen voor entertainment

Licht doet emoties opborrelen

Professionele + industriële toepassingen

OSRAM biedt speciale verlichtingsoplossingen voor de entertainmentindustrie, projectie en voor het medische en wetenschappelijke veld. Speciale verlichting van OSRAM kan effectief worden gebruikt voor een breed spectrum van innovatieve toepassingen.

Professionele + industriële toepassingen