Vehicle Lamp Finder

Wilt u de lampen op uw voertuig vervangen, maar weet u niet wat het juiste model is? Hier kan de Vehicle Lamp Finder u mee helpen. Of u nu in een auto, vrachtwagen of op een motor rijdt, deze tool vindt de juiste koplamplichten, grootlichtlampen, mistlichtlampen, richtingaanwijzerlampen en nog veel meer.

NIEUW: nu met een vernieuwd productassortiment, interieurverlichting en een groot scala aan accessoires voor uw voertuig! Klik op de afbeelding hierboven en test nu de populaire OSRAM tool in het nieuwe ontwerp.

De juiste lampen voor uw voertuig – eenvoudiger kan het niet

Vul gewoon het merk, model en type voertuig in en u krijgt een lijst met geschikte lampen van OSRAM te zien. Het beste van de Vehicle Lamp Finder is dat u kunt kiezen tussen standaard ORIGINAL LINE lampen en innovatieve producten, zoals COOL BLUE INTENSE of NIGHT BREAKER UNLIMITED. Zodoende kunt u uw voertuig uitrusten met lampen uit één productfamilie die perfect op elkaar zijn afgestemd. Zie onze productcatalogus voor details over elke lamp.

Afbeeldingengalerij: Vehicle Lamp Finder

Vind geschikte lampen voor uw vrachtwagen.
Vind geschikte lampen voor uw motorfiets.
Vind geschikte lampen voor interieur- en exterieurverlichting.

Belangrijke informatie
Gelieve er rekening mee te houden dat, in uitzonderlijke gevallen, geen specifieke lampinformatie kan worden geboden. Dit komt door de uitgebreide verscheidenheid aan verschillende modellen en versies. Voor fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. In geval van twijfel, zijn de specificaties van de fabrikant bindend. Bij problemen, zullen de meeste geautoriseerde servicegarages u helpen om de juiste oplossing te vinden voor uw wagen en uw specifieke vereisten.

Automotive special

Voertuiglicht-app

De juiste lampen voor uw voertuig

Voertuig
lampassortiment –
catalogus 2017

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline