DIALux en RELUX

OSRAM ondersteunt DIALux en RELUX – wereldwijd de toonaangevende softwareapplicaties voor professionele lichtplanning. Hier vindt u de meest recente informatie en softwaredownloads.

DIALux software
Hier kunt u de meest recente versie downloaden van de lichtplanning-applicatie "DIALux".

RELux software
Hier kunt u de meest recente versie downloaden van de lichtplanning-applicatie "RELux".

Armatuur Online PlugIn

Deze online database bevat fotometrische gegevens en technische informatie over uw verlichtingsarmaturen. U kunt gegevens rechtstreeks overbrengen naar DIALux of RELUX en ook individuele gegevensbestanden downloaden in het ULD- of EULUMDAT-formaat.

Lampen PlugIn

Zowel DIALux als RELUX bieden de mogelijkheid om de lichtbron in de armatuur te specificeren, om te voldoen aan de vereisten van uw verlichtingsprojecten.

Voor gebruikers van DIALUX

Als u de lichtbron in een armatuur wilt wijzigen, selecteert u de armatuur in uw DIALux-project, gaat u naar het "Technical Data" tabblad en klikt u op de knop [...] om de lamp plug-in te starten. Denk er wel aan dat de DIALux lamp-plug-in van te voren op uw computer moet zijn geïnstalleerd.

Om de plug-in op uw computer te installeren, downloadt u het .zip-bestand, pakt u dit bestand uit en start u het ingesloten .exe-bestand.

De DIALux lamp-plug-in biedt een update-functie: door te klikken op de knop "Update" zoekt het programma naar nieuwe productgegevens en wordt uw database automatisch bijgewerkt.

Voor gebruikers van RELUX

In het geval dat u de standaard-lichtbron in een armatuur wenst te vervangen door een OSRAM lichtbron, navigeert u naar de armatuureigenschappen in uw RELUX-project en klikt u daarna op de "equipment" toets [lampsymbool]. Hier kunt u de lichtbron voor de armatuur specificeren. U kunt lichtbronnen van OSRAM voor ieder type armatuur specificeren (als de armatuurfabrikant deze optie heeft geactiveerd).

Het lichtbronassortiment van OSRAM is verkrijgbaar via de gewone update van de RELUX-applicatie of eveneens via een .zip-bestand.

Het .zip-bestand voor download zal hier weldra verkrijgbaar zijn.

Systeemvereisten
Processor: P IV of later
Frequentie: 1,4 GHz of hoger
Hoofdgeheugen: 1 GB RAM
Grafische kaart: OpenGL-compatibele grafische kaart
Resolutie: 1280 x 1024 px
Ondersteunde besturingssystemen: Windows Vista, Windows XP (met SP2), Windows 7

 

Sustainability bij OSRAM

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline