Evenementen

Evenementen, handelsbeurzen, exposities - OSRAM presenteert zichzelf bij verschillende evenementen en organiseert promotietours. Krijg een overzicht van de betrokkenheid van de onderneming.

Evenementenkalender 2016

Evenementenkalender

Altijd op de hoogte met de evenementenkalender. OSRAM presenteert wereldwijd regelmatig nieuwe producten en technologieën. Een overzicht van de mondiale activiteiten van de onderneming bij verschillende evenementen.

light+building 2014

De handelsbeurs light+building in Frankfurt is het vlaggenschip voor de verlichtingsindustrie. Dit jaar zal OSRAM voor de eerste keer verlichtingsoplossingen van zowel OSRAM, Siteco als Traxon Technologies onder één dak etaleren. Bezoekers van onze 2.000 m² grote expositieruimte in de Festhalle kunnen hoogwaardige verlichting uit de eerste hand ervaren. 

Euroshop 2014 met verlichtingsoplossingen van OSRAM

Euroshop 2014

OSRAM is aanwezig op de Euroshop 2014 met zeer moderne verlichtingsoplossingen voor de retail-sector. Topproducten en interessante referentieprojecten van de verlichtingssectoren retail, brand store en de facade laten zien hoe de nieuwste lichttechnieken kunnen worden gebruikt in een promotionele en kostenbesparende manier.

Licht 2014 is het 21ste tweejaarlijks 3 daags gezamenlijk congres over alle factoren van licht en verlichting.

Denk hierbij aan verlichting voor de openbare weg, voertuigen en sportvelden, aan verlichting voor kantoren, zieken- en verzorgingshuizen, scholen, sporthallen en voor thuis. Bijzonder verlichting zoals noodverlichting, licht en gezondheid, verlichting voor onderzoek en kwaliteitscontrole.

Sustainability bij OSRAM

OSRAM Case Studies

Uitstekende referenties wereldwijd
© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline