Etalageverlichting – opvallend aantrekkelijk

Perfecte etalageverlichting is een essentiële component van ieder winkeldesign concept. De verlichting is opvallend en trekt potentiële klanten aan. Samen met de getoonde producten en winkelarmaturen is het de verlichting die de aandacht op de winkel vestigt en maakt dat de mensen ook werkelijk binnenkomen.

 

Etalageverlichting biedt het perfecte platform voor de diverse aanbiedingen en producten. De juiste verlichting vormt etalages om tot visitekaartjes voor de winkel, biedt het hele jaar door een aantrekkelijke présence en maakt dat de mensen de winkel willen binnenstappen om te zien wat er in de aanbieding is.

LED armaturen

LED armaturen zijn eenvoudig te installeren en onmiddellijk gereed voor gebruik. Hun state-of-the-art technologie garandeert een laag stroomverbruik en lage warmteafgifte. Door hun zeer lange levensduur, lage onderhoudskosten, goede tot uitstekende kleurweergave en grote veelzijdigheid vormen ze een zeer aantrekkelijke optie voor etalageverlichting. LED armaturen bieden eveneens witte en gekleurde dynamische verlichting als extra optie.

Andere technologieën

Energiebesparing

Intelligente lichtmanagementsystemen van OSRAM stellen nieuwe standaarden voor energiebesparingen in winkels en warenhuizen in. De integratie van daglicht in het ruimteconcept, door de installatie van daglichtafhankelijke verlichtingsvoorschakelapparatuur, betekent dat er besparingen kunnen worden gerealiseerd op kunstlicht en dat een maximale efficiëntie kan worden bereikt. Aanwezigheidsdetectiesensoren meten de vereiste lichthoeveelheid constant en regelen deze bij indien nodig.

Sfeer

Intelligente en flexibele lichtmanagementsystemen vormen een essentiële component van innovatieve winkelconcepten. Met name etalages kunnen perfect worden geaccentueerd door dynamische witte tinten en fascinerende RGB-kleurwijzigingen. Aanwezigheidsdetectiesensoren kunnen worden toegepast om bepaalde delen van de etalage te benadrukken.

EASY Color control

Lichtmanagementsystemen

Scenario's

Afhankelijk van de productdisplay-vereisten, kunnen verschillende delen of scènes worden verlicht en eenvoudig worden geregeld met enorme flexibiliteit via een centraal bedieningselement. Tegelijk kunnen indrukwekkende energiebesparingen worden bereikt door integratie van daglicht-afhankelijke en aanwezigheid-afhankelijke sensoren.

DALI MCU

Algemene verlichting

Dankzij hun uitstekende werking voldoen LED modules geheel aan de vereisten van professionele etalageverlichting. Met hun goede tot uitstekende kleurweergave tonen ze artikelen en hun omgeving in het juiste licht. Hoge efficiëntie, zeer lange levensduur en beproefde en geteste OSRAM-kwaliteit dragen allemaal bij tot lage bedrijfskosten.

LINEARlight FLEX Protect ECO

LED modules voor professionele en industriële toepassingen

Decoratieve verlichting

OSRAM biedt een uitgebreid assortiment aan LED modules die vrijheid en flexibiliteit verschaffen bij het ontwerpen van decoratieve verlichtingsoplossingen voor etalages. Dat geldt voor om het even welk type verlichting is vereist – effectverlichting, achtergrondverlichting of accentverlichting.

LINEARlight FLEX ShortPitch

LED modules voor professionele en industriële toepassingen

Reclameborden

De hoofdvereisten in termen van verlichting voor reclameborden in etalages zijn systeemefficiëntie, homogene achtergrondverlichting en optimale toepassingsefficiëntie. Robuuste eenvoudig te installeren LED kettingen voeren hier nieuwe normen in.

BackLED Plus

LED modules voor lichtreclame en achtergrondverlichting

LED lampen

LED reflectorlampen zijn de juiste keuze voor een uiterst economische verlichting voor etalages. Door hun uitstekende lichtkwaliteit, beter dan gemiddelde energie-efficiëntie, zeer lange levensduur en innovatief design, hebben deze oplossingen de voorkeur.

PARATHOM PRO LEDspot 111

LED reflectorlamp AR111 met retrofit steeklampvoet

PARATHOM MR16 DIM

Dimbare laag-voltage LED reflectorlampen MR16 met retrofit schroeffitting

Hogedrukontladingslampen

Hogedrukontladingslampen van OSRAM bieden helder licht voor etalages. Deze compacte lampen zijn zeer efficiënt en genereren een uitermate grote hoeveelheid stabiel licht. OSRAM biedt hogedrukontladingslampen waardoor kleuren authentiek lijken en toont het verlichte object in zijn natuurlijke vorm. Hogedrukontladingslampen creëren interessante lichteffecten en een briljante wisselwerking tussen licht en schaduw.

POWERBALL HCI-T Excellence

Metaal halide lampen met keramische technologie voor gesloten armaturen

POWERBALL HCI-TC Excellence

Metaal halide lampen met keramische technologie voor gesloten armaturen

POWERBALL HCI-TF for enclosed luminaires

Metaal halide lampen met keramische technologie voor gesloten armaturen

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline