ARRI/OSRAM award 2015 voor de Portugese film HORSE MONEY

ARRI/OSRAM award 2015: Hans-Joachim Schwabe, CEO van OSRAM Specialty Lighting, overhandigt het certificaat aan de producer van de winnende film, Abel Ribeiro Chaves.
09.07.2015
Applicatie:  Entertainment, Studio, podium en TV verlichting
Technologie:  niet gespecificeerd
Doelgroep:  Algemeen publiek

ARRI/OSRAM award op het filmfestival van München: HORSE MONEY is de winnaar in categorie "beste buitenlandse film"

Op zaterdag 4 juli 2015 reikten ARRI en OSRAM Specialty Lighting voor de derde keer samen de award voor beste buitenlandse film uit op het filmfestival van München (Filmfest München). Bekroond werd de Portugese film HORSE MONEY (CAVALO DINEIRO) van regisseur Pedro Costa en producer Abel Ribeiro Chaves.

Ook dit jaar eindigde het filmfestival van München in de Carl Orff hal in Gasteig met de huldiging van de beste films van het festival. De award voor de beste internationale film werd uitgereikt door Hans-Joachim Schwabe, CEO van OSRAM Specialty Lighting, samen met Jörg Pohlman van ARRI.

"OSRAM werkt al vele jaren nauw samen met de filmindustrie. Onze producten worden niet alleen gebruikt om acteurs op de set in het juiste licht te plaatsen, maar ook om films te projecteren op het grote doek. Het is met groot plezier dat wij ook dit jaar weer onze steun aan de filmmakers betuigen met de overhandiging van deze award", zei de heer Schwabe na de ceremonie. Een onafhankelijke driekoppige jury koos de Portugese film HORSE MONEY (CAVALO DINEIRO) als de beste van de twaalf nominaties. Aan de award hangt 50.000 euro prijzengeld vast.

OSRAM, als licht- en projectiespecialist, en ook ARRI, als specialist in professionele camera- en lichtapparatuur, hebben in het verleden meermaals een Oscar in ontvangst mogen nemen voor hun verdienste voor de filmindustrie.

ARRI/OSRAM award 2015: impressies van de uitreikingsceremonie

Abel Ribeiro Chaves, producer van HORSE MONEY
ARRI/OSRAM awards 2015
Winnaars en juryleden van de ARRI/OSRAM awards

OSRAM RSS
nieuws feeds

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline