Auto Express xenon koplampentest: ''Beste aankoop'' award voor XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED

Auto Express xenon koplampentest 2015: ''Beste aankoop' award voor XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED
11.12.2015
Applicatie:  Autoverlichting
Technologie:  HID
Doelgroep:  Consument, Trade, Garage, Algemeen publiek

OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED: ''Beste aankoop'' van Auto Express

OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED xenon lamp werd uitgeroepen tot winnaar van de eerste xenon koplampen test ooit, gehouden door het Britse autotijdschrift AUTO EXPRESS. Deze lamp ontving het begeerde ''Beste aankoop'' label en was de enige geteste lamp die met vijf sterren werd beoordeeld. ''Een geweldige gloeilamp die het extra geheid waard is'', lieten de experts weten in de november 2015 editie van het tijdschrift. Bovendien nam de OSRAM ORIGINAL XENARC de vierde plaats.

AUTO Express test werkwijze:

Auto Express testte in het totaal acht lampen, deze behoren allemaal tot het D1S type. Dit type is allereerst geïnstalleerd in recente modellen. De test nam plaats in de licht tunnel bij Osrams xenon lampen centrum in Berlijn. Auto Express over het testproces: ''We pasten dezelfde formule toe als wanneer we halogeen gloeilampen testen, samengaand met een gecombineerde output van een gemeten 50 en 75 meter vóór de auto op gedimde lichten, zodat een nauwkeurige straal beoordeling gedaan kon worden. Deze D1S gloeilampen hebben hun eigen ingebouwde ontsteker en brandden vier minuten lang voor een stabiele output. Een gemiddelde van twee lampen vormde de beoordeling.

OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED: ''Geweldige gloeilamp die het extra geheid waard is''

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED scoorde hoog door de opmerkelijke voordelen die het product met zicht meebrengt. ''De straal van de Night Breaker was niet alleen zichtbaar helderder, de zwarte plek in het midden van de weg was bijna geheel verdwenen, maar was ook gelijk en symmetrisch. [...] We konden de kleuren zien veranderen, deze gaven de straal een blauwe tint. Een geweldige lamp die het extra waard is'' - Dat is de uitkomst van de Auto Express test.

De Auto Express ''beste aankoop'' award is al de tweede award in 2015 die XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED mocht ontvangen. De OSRAM lamp eindigde zo ook eerste in de xenon lamp test die werd uitgevoerd door het Duitse autotijdschrift AUTO BILD, editie 4/2015. Tijdens deze test, werd het D2S type getest.

OSRAM RSS
nieuws feeds

Automotive special

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline