Lichtmanagementsystemen van OSRAM – licht in een nieuwe dimensie

Lichtmanagement is veel meer dan het gebruik van bewegingssensoren. Het is de optimale combinatie van gebruikersinterfaces, besturingseenheden, daglicht- en bewegingssensoren en elektronische voorschakelapparaten, die resulteert in een installatie die veel meer kan.

De stijgende energieprijzen vragen om een hoogefficiënte verlichtingsoplossing. Strengere richtlijnen, zoals de EPBD (Europese richtlijn energieprestatie gebouwen), kunnen gemakkelijker in acht genomen worden met toepassingsgerichte besturingssystemen. Lichtmanagementsystemen van OSRAM maken dit vooral mogelijk door gebruik te maken van intelligente sensoren. Door professioneel lichtmanagement kan men zich ook duidelijk onderscheiden van zijn concurrenten, bijvoorbeeld met een stimulerende verlichting die niet alleen energie bespaart, maar er ook voor zorgt dat men shoppen helemaal anders beleeft, of door verschillende lichtsferen op te wekken waarin de gasten van een restaurant zich thuis voelen.

Ontdek nieuwe verlichtingsmogelijkheden en energiebesparingen

Leer de professionele lichtmanagementoplossingen van OSRAM beter kennen. Ontdek nieuwe mogelijkheden voor u, uw klanten en uw personeel. U profiteert niet alleen van onze gegronde knowhow als internationaal oplossingenaanbieder en projectaannemer van kleine tot complexe verlichtingsprojecten maar ook van de toekomstgerichte producten van een wereldwijd toonaangevend lichtfabrikant. Lichtmanagement van OSRAM maakt energie-efficiënte en innovatieve verlichtingsconcepten op maat mogelijk voor één ruimte of een heel geïntegreerd gebouw.

Toepassingsgebieden

Voor een verscheidenheid van toepassingen het perfect passende lichtmanagementsysteem met deskundige kennis en projectvoorbeelden.

Productassortiment

Het volledige LMS productassortiment in een oogopslag. Kennis voor experts. Uitgebreid en informatief - met functionele verklaringen van individuele componenten.

Communicatiestandaarden

Alle actuele informatie over de verschillende functies, mogelijkheden en opties van lichtmanagementstandaarden, zoals DALI.

Nieuws

Geavanceerde oplossingen inzake lichtmanagement. Nieuwe producten, componenten en technologie: altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen dankzij het nieuws van OSRAM.

Productcatalogus voor verlichtingsbeheersystemen

Innovatieve oplossingen met lichtbeheersystemen

Online
Portaal
voor pro klanten

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline