LEDsBIKE fietslampen van OSRAM: zichtbaar, efficiënt en multifunctioneel

fietslampen

De nieuwe en efficiënte LEDsBIKE fietslampen van OSRAM zorgen voor een beter zicht en zichtbaarheid op de weg.

LEDsBIKE - Het nieuwe fietslampen assortiment van OSRAM brengt een efficiënte reeks van fietslampen op de markt. De drie koplampen en het achterlicht zijn StVZO gecertificeerd en voorzien van batterijen of oplaadbare accu - dit betekent dat een dynamo niet meer nodig is.

De LED fietslampen zijn zeer efficiënt, duurzaam en zorgen voor een beter zicht en zichtbaarheid op de weg. Dankzij de moderne LED technologie zijn de lampen ook ongevoelig voor externe effecten, zoals stoten en trillingen.

OSRAM biedt LEDsBIKE in vier verschillende ontwerpen, de oplaadbare fietslampen zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van touren tot fietsen door de stad.

LEDsBIKE fietslampen assortiment in een oogopslag

  • FX70: Een van de beste eigenschappen van de LED fietslampen die op de markt zijn gebracht is de geïntegreerde dagrijverlichting - voor de toegewijde en avontuurlijke fietsers
  • FX35: Een uiterst compact, lichtgewicht LED fietslamp met drie niveaus van helderheid zodat er eenvoudige overgangen tussen stad- en landroutes ontstaan en berekend is op lichtsverandering op diverse tijdstippen van de dag
  • FX10: een multifunctioneel fietslamp, indien nodig ook ideaal als zaklamp
  • RX2: LED achterlicht verstrekt zichtbaarheid op lange afstand
Sabine Spitz

Olympisch- en wereldkampioene Mountainbiker Sabine Spitz testte de nieuwe fietslampen:

Sabine Spitz: "Als professional is het voor mij heel belangrijk om 's nachts betrouwbaar licht te hebben in een donkere omgeving. Volharding en een goede verlichting van de directe omgeving zijn twee factoren die belangrijk zijn voor mij als een professionele wielrenner. De nieuwe fietslampen van OSRAM voldoen aan beide criteria. Met 70 lux biedt OSRAM LEDsBIKE de hoogste lichtintensiteit waardoor precies de juiste verlichting ontstaat voor cross-country routes over ruige terreinen en langs donkere wegen."

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline