KREIOS: efficiënte en veelzijdige entertainmentarmaturen met LED technologie

Kreios projectoren

KREIOS - de efficiënte LED armaturen van OSRAM bieden een grote verscheidenheid aan creatieve verlichtingsmogelijkheden voor de entertainment-, evenementen- en architectuursectoren. Het productassortiment met hoge prestaties heeft veel te bieden: de flexibele KREIOS G1 LED beeldprojectoren en de robuuste en zeer veelzijdige KREIOS SL en KREIOS FL LED armaturen.

De KREIOS G1 goboprojector projecteert merknamen, logo's en andere boodschappen met behulp van standaard of individueel vervaardigde gobo’s; KREIOS SL is met zijn zoombare lichtbron geschikt voor een grote verscheidenheid aan verlichtingstoepassingen en KREIOS FL verzorgt de optimale verlichting van grote werkoppervlakken.

Ontdek zelf de vele voordelen van het KREIOS LED productassortiment: productdetails, toepassingen, vragen en antwoorden - alles op een rijtje.

KREIOS G1

KREIOS G1 - de efficiënte LED beeldprojector is geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Met behulp van gobo’s projecteert het armatuur merknamen, logo's en andere boodschappen op wanden, vloeren of voorwerpen. Bijzonder effectief: grote helderheid en uitstekende scherpte.

KREIOS berekeningstool

Bespaar kosten met OSRAM KREIOS FL en KREIOS SL

Speciale lampen: distributeur zoeken

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline