Elektronische voorschakelapparaten van OSRAM – een perfecte combinatie voor langdurig energiezuinig licht

Toekomstbestendig door ervaring met meer dan 800 miljoen geïnstalleerde elektronische voorschakelapparaten van OSRAM

Zorg vandaag voor wat morgen nodig is. Nieuwe en innovatieve systemen met een grote reeks van mogelijke toepassingen. Voorbeeld: Variabele lumenwaarden in hetzelfde armatuur. Dit halveert het aantal soorten verlichtingstypen en vereenvoudigt de omgang met armaturen voor OEM fabrikanten, de handel en gebruikers.

Perfecte combinatie

U kunt meer dan alleen een voorschakelapparaat verwachten. U kunt een perfect systeem verwachten. Als één van de twee toonaangevende leveranciers ter wereld van elektronische voorschakelapparaten en lampen kan OSRAM u perfect op elkaar afgestemde, hoogwaardige elektronische voorschakelapparaten en lampen leveren. Een onverslaanbare combinatie. Ongeacht wat uw behoeften zijn kunt u zeker zijn van een ideale oplossing.

Uw voordelen

  • Bijzondere energie-efficiëntie in verlichtingssystemen
  • Maximale betrouwbaarheid in systeembesturing
  • State-of-the-art apparatuur
  • Eenvoudige installatie
  • Elektronische voorschakelapparaten, lampen en service van één bron
  • Voldoet aan de laatste voorschriften en is goedgekeurd voor geplande voorschriften

Betrouwbaarheid

Als u vertrouwt op de elektronische voorschakelapparaten van OSRAM, kunt u een hoge energie-efficiëntie en lagere kosten verwachten. De hoge betrouwbaarheid van de producten is jarenlang bewezen. Nauwkeurige gegevens over de temperatuur en levensduur geven planners een veilig gevoel. Zelfs bij thermisch kritische toepassingen treden slechts minimale defecten op bij elektronische voorschakelapparaten in armaturen met lange levensduren.

Het prestatievermogen van de elektronische voorschakelapparaten van OSRAM is aanzienlijk beter dan de marktstandaard van 50.000 uur bij een maximale uitvalpercentage van 10%. Dankzij deze grote betrouwbaarheid zijn de elektronische voorschakelapparaten van OSRAM niet alleen de keuze van toonaangevende armaturenfabrikanten, maar ook van erkende belangrijke gebruikers in de hele wereld.

 

Potentiële energiebesparingen

OSRAM elektronische voorschakelapparaten die al zijn geïnstalleerd, hebben 10 miljoen ton CO2 per jaar bespaard. U kunt tot 90 kilo CO2 per jaar per armatuur besparen door eenvoudig over te schakelen naar een betrouwbaar, dimbaar elektronisch voorschakel- en lichtregelingssysteem.

Wereldwijd worden de potentiële jaarlijkse besparingen aan CO2-emissie geschat op 160 miljoen ton door technisch geavanceerde, elektronische regelings- en lichtbeheersystemen te installeren.

Tot acht jaar lang garantie

Onze klanten stellen vertrouwen in ons. Op onze beurt bieden wij hen jarenlang durende garanties aan. Wij bieden drie jaar garantie op ieder elektronisch voorschakelapparaat van OSRAM. In combinatie met OSRAM lampen duurt deze E-VSA garantie maar liefst acht jaar.

Nieuws

Al het laatste nieuws over elektronische voorschakelapparaten, technische normen, nieuwe producten, technologieën en onderzoek. Blijf altijd up-to-date met E-VSA nieuws van OSRAM.

Professionele kennis

OSRAM biedt elektronische voorschakelapparaten voor fluorescentie- en compact fluorescentielampen, LED modules, laagspanningshalogeenlampen en hogedrukontladingslampen. Ontdek alles wat u moet weten over de werking, toepassingen en voordelen van elektronische voorschakelapparaten.

OSRAM veelgestelde vragen over elektronische voorschakelapparaten

Veelgestelde vragen over elektronische voorschakelapparaten - klik hier!

Sustainability bij OSRAM

Online
Portaal
voor pro klanten

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rechten voorbehouden.
LED Floater Headline